Pop-up 1818 in Rijswijk

Werk jij voor een vrijwilligersorganisatie of ben je als buurtbewoner actief in de gemeente Rijswijk? Kom dan op dinsdagavond 11 april naar Pop-up 1818 in het gloednieuwe Huis van de Stad! Van 19.00 tot 21.30 uur vertellen Fonds 1818 en de SESAM Academie je alles over het aanvragen van geld voor je project en het vinden en binden van vrijwilligers. We organiseren de avond samen met vrijwilligerscentrum RijswijkDoet.

Geld nodig voor je project? Ontdek de mogelijkheden

Met welke plannen kun je precies geld aanvragen bij Fonds 1818 en hoe gaat dat aanvragen in zijn werk? Hoe hebben andere initiatiefnemers uit Rijswijk het aangepakt en welke adviezen kunnen zij je meegeven? Diverse gasten, onder wie projectadviseur Irene Davids, geven in korte interviews antwoorden op deze vragen. 

Hoe vind je goede vrijwilligers? De SESAM Academie geeft tips

Het tweede deel van het programma is het woord aan Els Driessen, adviseur van de SESAM Academie die vrijwilligersorganisaties op allerlei gebieden traint en ondersteunt. Vind je het lastig om goede vrijwilligers te vinden of om ze betrokken en gemotiveerd te houden? Els deelt de laatste ontwikkelingen op het gebied van vrijwilligerswerk en -werving en gaat met je in gesprek over hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Ga in gesprek met onze adviseurs

Heb je vragen of wil je gewoon eens met ons kennismaken? Tijdens de afsluitende borrel staan de adviseurs van Fonds 1818 en de SESAM Academie én medewerkers van RijswijkDoet voor je klaar. Alle vragen zijn welkom. De borrel biedt ook volop de mogelijkheid om met de andere gasten en bezoekers in gesprek te gaan. 

Programma Pop-up 1818 in Rijswijk

19.00 uur Inloop
19.15 uur Welkom door RijswijkDoet
19.20 uur Introductie Fonds 1818, tips van aanvragers
19.50 uur Training Vrijwilligerswerving door de SESAM Academie
20.20 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde

Locatie

Huis van de Stad Rijswijk 
Generaal Spoorlaan 2
2283 GM Rijswijk

Komt 11 april niet uit?

Kun je op 11 april niet naar Pop-up 1818 komen, maar wil je wel graag een vraag stellen of je project voorleggen aan onze adviseur Irene Davids? Dat kan! Op donderdagmiddag 20 april zit Irene tussen 15.00 en 17.00 uur voor je klaar in het kantoor van RijswijkDoet in het Huis van de Stad (Generaal Spoorlaan 2). Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen en naar het spreekuur vragen.

Spijker je kennis bij

Wij bieden het hele jaar door (online) trainingen aan.

Volg een training

Agenda

di 11 april,

 

19:00 - 21:30 uur

,

 

Huis van de Stad Rijswijk, Generaal Spoorlaan 2, 2283 GM Rijswijk

Pop-up 1818 in Rijswijk