Contact

Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

070 364 11 41
info@fonds1818.nl

Direct contact met een adviseur

Wil je jouw plan voorleggen aan een adviseur van Fonds 1818? Dat kan. Je kunt rechtstreeks contact leggen met de adviseur uit jouw gemeente.

Online spreekuur voor algemene vragen

Heb je behoefte aan een algemeen gesprekje over wat Fonds 1818 voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor ons online spreekuur.

Verwacht je mail van Fonds 1818 over jouw aanvraag?

Wij werken met een nieuw administratiesysteem. Als het goed is merk jij als aanvrager daar niets van. Maar, we weten allemaal dat nieuwe systemen kinderziektes hebben. Verwacht je mail van Fonds 1818 over jouw aanvraag? Heb je niet binnen zes weken na het indienen van je aanvraag contact gehad met het fonds? Neem dan contact met ons op. Of stuur een mail naar aanvraag@fonds1818.nl. Vermeld altijd je naam, je contactgegevens, de naam van je organisatie en de naam van het project en eventueel het projectnummer.

Fonds 1818 in de spam bij Gmail en Ziggo

Heb je een Google of Ziggo mailaccount? Dan komen onze berichten mogelijk niet door de spamfilter. Om dit te voorkomen kun je Fonds 1818 (@fonds1818.nl) markeren als vertrouwde afzender in je mailaccount. Controleer altijd je spam of ongewenste mail.